close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Volledige privacy 6 producten
Gewenste afmeting (HxB):
  1. 7x7 cm 1 product
  2. 9,5x9,5 cm 3 producten
  3. 180x200 cm 6 producten
  4. 200x200 cm 6 producten

Douglas rabatdelen

Met onze douglas rabatdelen en douglas sleufpalen maakt u eenvoudig zelf een douglas schutting. Wilt u nog meer gemak? Bestel dan een van onze Velufence douglas rabatschermen die u kunt combineren met houten palen of antraciet aluminium palen.

Filteren
close2

Toont 19-20 van 20 producten

Filteren
close2

Toont 19-20 van 20 producten

Rabatdelen van douglas zijn populair vanwege de mooie kleur en landelijke uitstraling. Van nature heeft het hout een warme, lichtroze kleur die na verloop van tijd prachtig vergrijst.

Houten schutting horizontaal

Het grote voordeel van een rabatdelen schutting is de horizontale lijn. Een houten schutting met horizontale planken benadrukt de lengte van de tuinafscheiding. Dat geeft een ruimtelijk effect en zorgt ervoor dat uw tuin er groter uitziet. Een rabatdelen schutting is altijd een schutting met horizontale planken. Wilt u liever een houten schutting met verticale planken? Bekijk dan ons assortiment douglas tuinschermen.

Schutting van douglas rabatdelen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een rabatdelen schutting van douglas rabatdelen. Voor de meest natuurlijke uitstraling zijn rabatdelen van blank douglashout aan te raden. Deze hebben een robuuste uitstraling en vergrijzen relatief snel, waardoor u een landelijke schutting krijgt. Er zijn ook geïmpregneerde douglas rabatdelen waarvan de kleur donkerder is. Deze rabatdelen zullen ook vergrijzen, maar dit duurt wat langer dan bij het blanke hout.

Er zijn ook douglas rabatdelen met een ander profiel, waardoor de schutting een andere uitstraling krijgt, zoals douglas Zweeds rabat oftewel potdekselplanken en douglas halfhouts rabat.

Wilt u liever niet dat de kleur van uw douglas schutting vergrijst? Dan kunt u rabatdelen van douglashout behandelen met HK lazuur douglas, hierdoor blijft de originele kleur behouden.

Velufence tuinscherm douglas rabatdelen

U kunt de douglas rabatdelen voor een rabat schutting los bestellen, maar voor iets meer gemak hebben wij ook voor u onze Velufence tuinschermen samengesteld. Dit is een pakket rabatdelen van douglashout en een afdeklat waarmee u een douglas rabat schutting kunt opbouwen. U hoeft alleen nog maar douglas sleufpalen en betonbanden erbij te bestellen. Voor het plaatsen van de schutting kunt u de planken eenvoudigweg tussen de palen schuiven.

Wilt u een landelijke schutting met modern tintje? Dan is onze douglas rabatschutting met aluminium palen iets voor u. Het donkergrijze aluminium van de palen vormt een mooi contrast met de natuurlijke uitstraling van het hout. Bovendien zijn de palen erg duurzaam! Als u een Velufence tuinscherm met aluminium bestelt, ontvangt u de rabatdelen van douglas en aluminium u-profielen. De aluminium palen moet u zelf apart bestellen. De profielen kunt u op de palen monteren en de planken er vervolgens inschuiven. Zo heeft u snel en eenvoudig een prachtige zichtdichte schutting met moderne touch!

Douglas rabatschutting plaatsen

Een schutting met douglas rabatdelen plaatsen is geen moeilijke klus. Dit komt omdat de rabatdelen in sleuven of profielen worden geschoven. Er is daardoor weinig bevestigingsmateriaal nodig en dat scheelt tijd en moeite. Het is wel van belang om een rabat schutting altijd op een betonband te plaatsen. Hierdoor komt het hout niet in contact met vocht uit de grond en dat is gunstig voor de levensduur van de schutting.

Als u meer wilt weten over een douglas rabatdelen schutting of een van onze andere producten, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Andere soorten rabatdelen

Naast douglas rabatdelen vindt u bij ons ook houten rabatdelen en hardhouten rabatdelen. Wilt u graag een onderhoudsvrije rabatdelen schutting? Dan zijn composiet rabatdelen een aanrader.