close2

Tijdelijk niet leverbaar

Als u een product wilt bestellen via onze website kan het voorkomen dat het tijdelijk niet leverbaar is. We begrijpen dat dit vervelend is en leggen u daarom graag uit wat dit betekent.

De belangrijkste reden dat producten tijdelijk niet leverbaar zijn, is de huidige situatie op de houtmarkt. Door de coronacrisis is de vraag naar hout enorm gestegen, maar zijn er ook (wereldwijd) logistieke problemen ontstaan. Hierdoor is er niet alleen minder hout beschikbaar, maar duurt het ook langer voordat dit geleverd kan worden. Uiteindelijk zal dit wel weer veranderen, maar de vraag is wanneer dit zal zijn. Meer informatie hierover kunt ook lezen op de website van Houtwereld.

Omdat de vraag naar hout is gestegen, is er ook meer vraag naar allerlei materialen die nodig zijn voor het verwerken van hout, zoals ijzerwaren en dergelijke. Daarom kan het zijn dat u ook bij dit soort producten op onze site de melding ‘tijdelijk niet leverbaar’ ziet staan.

Wanneer is het product weer leverbaar?

We begrijpen dat u dit graag wilt weten, maar helaas is dit voor ons moeilijk te zeggen, omdat ook onze leveranciers hier geen zicht op hebben. Zodra er bij ons meer bekend is over de levertijd van een product, zullen we dit zo snel mogelijk op onze site vermelden.

Wat is een goed alternatief product?

Wilt u liever niet wachten? Dan kunnen we u wellicht een alternatief product adviseren. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Mail naar [email protected] en laat ons weten voor welk product u een alternatief zoekt, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Als u ook uw naam en telefoonnummer invult, kunnen we ook telefonisch contact met u opnemen om te overleggen wat de beste keuze is.