• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag gesloten!

0342 786991

Gaaspanelen

Wilt u graag een mooie tuinafscheiding met klimplanten neerzetten? Of een goede constructie om uw wilgenmat, rietmat of bamboemat aan te bevestigen? Gaaspanelen zijn ideaal voor deze toepassingen. 

U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, zoals betongaas zonder rand wat u kunt bevestigen tussen geïmpregneerde palen of hardhouten palen. Daarnaast hebben wij ook gaaspanelen met een houten kader. Deze houten rand geeft het geheel een natuurlijke uitstraling. Er is keuze uit een gaaspaneel met een kader van geïmpregneerd hout of een gaaspaneel met hardhouten kader. De gaaspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Gaaspanelen kunnen gebruikt worden om een volledige tuinafscheiding met klimplanten of natuurlijke matten neer te zetten. Maar ook tussen dichte tuinschermen vormen gaaspanelen een mooie afwisseling.

U kunt bij ons ook terecht voor onderstaande soorten tuinschermen:

 

Wilt u zelf een tuinscherm maken voor uw tuinafscheiding? Bekijk dan ons assortiment tuinhout met diverse soorten hout zoals Douglas hout.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.