• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Gaasmatten & trellis schermen

Voor een tuinafscheiding met open karakter zijn trellisschermen heel geschikt. U kunt ervoor kiezen om meerdere trellisschermen naast elkaar te plaatsen en hier klimplanten tegenaan te laten groeien. Door het gaas zijn de schermen daar heel geschikt voor. Bovendien krijgt u zo uiteindelijk een mooie en volledig groene tuinafscheiding.

Trellisschermen kunt u ook combineren met andere tuinschermen. Bijvoorbeeld tussen dichte tuinschermen van hout voor een tuinafscheiding met een wat meer open uitstraling. Een andere mooie combinatie is een trellisscherm tussen betonnen tuinschermen. Als u hier klimplanten tegenaan laat groeien vormt dit groen een mooie afwisseling tussen het stoere beton en het natuurlijke van een trellisscherm met planten.

De trellisschermen zijn vekrgrijbaar als trellis van geïmpregneerd hout of trellis van hardhout. Daarnaast hebben wij ook trellisschermen van andere materialen, zoals gaasmatten, gaasschermen met houten kader en gaasschermen met hardhouten kader.

U kunt bij ons ook terecht voor onderstaande soorten tuinschermen:

 

Wilt u zelf een tuinscherm maken voor uw tuinafscheiding? Bekijk dan ons assortiment tuinhout met diverse soorten hout zoals douglas hout.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.