• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786991

Gaasmatten

Met gaasmatten kunt u verschillende kanten op. Meestal worden deze draadmatten gebruikt om klimplanten tegenaan te laten groeien. De gaasmat ondersteunt de plant en zorgt voor een stabiele en groene tuinafscheiding. Maar u kunt er ook voor kiezen om aan de gaasmatten een natuurlijke mat te bevestigen, bijvoorbeeld een rietmat, wilgenmat of bamboemat. Hierdoor creëert u direct privacy in uw tuin.

De gaasmatten zijn in verschillende afmetingen en maaswijdtes verkrijgbaar. Hoe kleiner de afmeting van de maas, hoe fijner de uitstraling. Daarnaast hebben wij draadmatten van geroest betongaas wat een robuuste en stoere uitstraling heeft. Voor een meer moderne uitstraling is er de gaasmat van gegalvaniseerd betongaas. Gaat u voor een stijlvolle uitstraling dan is onze zwarte gaasmat een goede optie.

U kunt bij ons ook terecht voor onderstaande soorten tuinschermen:

 

Wilt u zelf een tuinscherm maken voor uw tuinafscheiding? Bekijk dan ons assortiment tuinhout met diverse soorten hout zoals Douglas hout.

Schutting laten plaatsen of zelf plaatsen

Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen. Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Wilt u zelf aan de slag? Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen.